Premijer liga za rukometašice: Skautice na ispitu kod prvakinja

Nakon pet mjeseci premijerligaški rukomet se ove nedjelje ponovo igra u sportskoj dvorani u Grudama. Rukometašicama Gruda goste dolaze susjede iz Ljubuškog u okviru 2. kola BH Telecom Premijer lige.

U 1. kolu ekipa Izviđača je na svom parketu poražena od jednog od glavnih kandidata za naslov prvaka u novoj sezoni, ekipe RK Hadžići. Ljubušanke su u novu sezonu ušle u dosta izmijenjenom sastavu i svakako će iz utakmice u utakmicu poboljšavati svoju igru i rezultat.

Gruđanke su u 1. kolu uspješno odradile gostovanje u dalekom Cazinu i otvorile ovu sezonu s dva gostujuća boda. Iako u sezonu ulaze, također s puno izmjena u sastavu u odnosu na prošlogodišnji sastav, djevojke su spremne i odlučne i u ovoj sezoni pokušati odigrati što kvalitetnije i ostvariti što bolje rezultate. Prva „domaća“ prigoda za dobru igru i pobjedu je nedjeljna utakmica protiv Izviđača.

Susjedski derbiji su u svim sportovima u pravilu uvijek posebne utakmice u kojima nema favorita niti upisanih bodova ni za jednu ekipu. Zbog toga u nedjelju u našoj dvorani očekujemo dobru, kvalitetnu i pravu prvenstvenu utakmicu.

Cure pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje sporta da ih dođu podržati i uživati u dobrom rukometu.

HRK Grude – ŽRK Izviđač Ljubuški
2.kolo BH Telecom Premijer lige za rukometašice
Nedjelja, 22.10.2023.g. u 17.00 sati , Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude
Suci: Janko Trnčić i Marko Džebo (Istočno Sarajevo)
Nadzornik: Dario Šimić (Mostar)

Poslijednja izmjena danaPetak, 20 Listopad 2023 08:18
 
index Instagram400x230 youtube