Zagrebaši više nisu "plinari", moguće promjene i u stručnom stožeru

Aktualni hrvatski prvak uskoro će dobiti novog glavnog sponzora te samim time dodati 'dio imenu',

a u povijesti su se na tom mjestu mijenjala: Badel 1862 Zagreb, Banka Croatia Zagreb, Croatia Osiguranje Zagreb, da bi posljednjih deset godina klub nosio ime PPD Zagreb, ali i tome je stigao kraj.

Tako više neće biti ni 'plinari' jer će ih vrlo vjerojatno sponzorirati neka tvrtka iz drugog područja. Vremena do početka nove sezone sve je manje, a ulazak novog glavnog sponzora u klub mogao bi značiti i dodatna financijska sredstva kojima bi Zagrebaši pojačali momčad. Da, prošle su sezone osvojili dvostruku krunu, ali u Europi već neko vrijeme nema dobrih rezultata.
 
U rukometnim kuloarima se sve više spominju i promjene na klupi Zagreba iako je Slavko Goluža osvojio Kup i prvenstvo.
 
Između ostalih među možebitnim Golužinim nasljednicima spominju se Silvio Ivandija, Goran Perkovac, Irfan Smajlagić i aktualni trener Izviđača Toni Čolina.
 
Bez obzira na to su i za nadolazeću sezonu dobili pozivnicu za najelitnije europsko natjecanje, a kako bi bili konkurentni barem za dobru borbu sa svima, trebaju im neka nova lica u svlačionici jer pitanje je koliko će još moći živjeti na 'staroj slavi i preko reda' igrati Ligu prvaka...
Poslijednja izmjena danaUtorak, 27 Lipanj 2023 07:48
 
index Instagram400x230 youtube