|AUDIO| Miloš Kos najavio utakmicu protiv Slobode

Četiri kola BH Telecom Premijer lige za muškarce su iza nas. Momčad RK Izviđač CO je pobjedama protiv dobojske Sloge, banjalučkog Borca, službenog prvaka BiH, „nespretnog“ remija u Maglaju i pobjede u Kaknju zasjela na prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Ovoga vikenda pred „Skautima“ je novi izazov. U Gradsku športsku dvoranu u sklopu 5.kola stiže RK Sloboda iz Tuzle prema najavama iz njihovih redova, a i iz rukometnih krugova prvi favorit za osvajanje titule prvaka BiH u sezoni 2022/2023.

Utakmicu je za Radio Ljubuški najavio igrač Izviđača Miloš Kos:

„Sloboda je jedan od kandidata za osvajanje titule ove sezone tako da će ovdje sigurno doći s velikim motivom. Nakon poraza u Kupu sigurno će doći sa željom da osvoje bodove i što prije se vrate u borbu za prvaka BiH. Nadam se da ćemo ih uspješno zaustaviti na tom putu. Mi zadnjih par utakmica igramo jako dobro i nadam se da ćemo odlično odigrati i ovu utakmicu i na kraju pobijediti uz pomoć naših vjernih navijača. Želio bih iskoristiti ovu prigodu da pozovem sve navijače da sutra u 20 sati dođu u Gradsku športsku dvoranu u Ljubuškom i podrže nas na putu ka još jednoj pobjedi“, kazao je Kos.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Slobode igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 08.10.2022. godine, s početkom u 20,00 sati uz izravan prijenos na BHRT televiziji.

 
index Instagram400x230 youtube