Poznati svi četvrtfinalisti Lige prvaka, Alilović i Szeged pobijedili, ali ispali

Sada su poznati svi parovi četvrtfinala, a snage će odmjeriti Vezsprem - Aalborg, Montpellier - Vive Kielce, Flensburg - Barcelona, te PSG - THW Kiel.

Nakon Veszprema i Montpelliera, plasman u četvrtfinale rukometne Lige prvaka izborili su i Paris Saint Germain, te Flensburg-Handewitt. PSG je u četvrtak u uzvratnom susretu play-offa za plasman u četvrtfinale pobijedio Elverum sa 37-30 nakon što je prvi susret završio 30-30.

Domaćine su do pobjede predvodili Kamil Syprzak i Dainis Kristopans sa po sedam golova, dok je u suparničkim redovima najefikasniji bio Stig-Tore Moen Nilsen sa 10 golova. Za Elverum je nastupio i bivši rukometaš Izviđača Josip Vidović postigavši jedan gol. PSG sada očekuje Kiel.

Alilović i Szeged pobijedili, ali ispali

U drugom susretu večeri Pick Szeged je pobijedio Flensburg sa 36-35, no njemački sastav je prošao dalje zbog 25-21 pobjede u prvom susretu.

U gostujućim redovima najefikasniji su bili Hampus Wanne s devet, te Jim Gottfridsson sa sedam golova. Pick Szeged su predvodili Sebastian Frimmel sa šest i Matej Gaber s pet pogodaka. Mirko Alilović je imao tri obrane, a Luka Stepančić nije nastupio zbog ozljede. Flensburg će u četvrtfinalu igrati protiv Barcelone.

Poslijednja izmjena danaPetak, 08 Travanj 2022 08:57
 
index Instagram400x230 youtube