Izviđač krenuo s pripremama za nastavak natjecanja

Toni Čolina, trener rukometaša Izviđač CO u ponedjeljak je obavio prozivku na prvom okupljanju rukometaša nakon zimske stanke.

Svi rukometaši na koje strateg „Skauta“ računa odazvali su se prozivci, svi su spremni za početak priprema osim Miloša Kosa koji ima određenih zdravstvenih poteškoća s koljenom. Točna dijagnoza i terapija Kosove ozljede biti će utvrđena ovoga tjedna. Prozivci su nazočili i rekonvalescenti Nikola Primorac i Amir Muhović za koje će „Skauti“ biti jači u nastavku natjecanja.

Nakon prozivke, Adis Jakić, trener za tjelesnu spremu „Skauta“ obavio je testiranje rukometaša. Rezultati testiranja su izvrsni iz čega se može zaključiti da su se rukometaši na stanci od rukometa držali uputa koje su dobili od strane struke.

Prema planu, do utakmice 1/8 finala KUP-a BiH u Maglaju, koja je na rasporedu 13.veljače 2021., trenirati će se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, a za podizanje tjelesne spreme koristiti će se fitnes centar, Sportski centar „Babovac“ i trim staza „Bajer“.

U sklopu priprema odigrati će se nekoliko utakmica u kojima će se provjeravati i uigravati tehničko-taktičke varijante i spremnost momčadi za nastavak natjecanja.

 
index Instagram400x230 youtube