U Tuzli uz dozu opreza i respekta vjeruju u pobjedu protiv Izviđača CO

U subotu je u dvorani Mejdan repriza finala Kupa BiH iz Doboja, kada su se u borbi za veliki trofej sastali Sloboda i Izviđač CO iz Ljubuškog.

Tuzlaci su tada nadigrali, da se slobodnije izrazimo, i sami sebe, slavili su i u Tuzlu donijeli trofej najmasovnijeg natjecanja u rukometu.

Isti suparnici u subotu će u Tuzli odigrati susret 14. kola Premijer lige BiH za bodove.

"U subotu nas očekuje jako zahtjevan susret protiv Izviđača. Momčad iz Ljubuškog će svakako doći u Tuzlu da popravi dojam s našeg posljednjeg meča, koji smo igrali u finalu Kupa Bosne i Hercegovine. Čak su se pojavile i određene izjave u kojima su najavili i proglasili pobjedu u subotu. Mi ćemo svakako mirno dočekati ovaj susret, spremati se kao i za svaku drugu utakmicu da mirne i hladne glave dočekamo što spremnije našeg suparnika – u uvodu razgovora za portal TuzlaLIVE kaže trener Slobode", Davor Kadić.

Ne sumnja da se radi o teškom i kvalitetnom protivniku, te da će i sama utakmica biti zahtjevana, teška, puna dinamike.

"Ruku na srce, imamo teško razdoblje iza sebe što se tiče zdravstvenog biltena igrača. Dogodile su se neke nepredviđene stvari koje su nam otežale posao, ali bez obzira na sve, ovo je za nas utakmica na kojoj ćemo morati dobro oznojiti dres, boriti se za svaku loptu, odigrati jaku, mušku obranu i vjerujem slaviti na kraju utakmice. Siguran sam da ćemo na teren izaći jako motivirani i željni novih bodova koji će nam omogućiti da ostanemo na visokoj poziciji na kojoj se sada nalazimo", zaključio je Kadić.

Susret se igra od 17 sati, a prijenos će se moći pratiti na You Tube platformi Slobode.

Poslijednja izmjena danaPetak, 18 Prosinac 2020 08:50
 
index Instagram400x230 youtube