Banjalučanke se pribojavaju utakmice u Ljubuškom

Banjalučanke se trenutno nalaze u uskom krugu favorita za titulu prvaka, a jednu od najtežih prepreka imati će već sutra, kada ih očekuje derbi protiv Izviđača CO u Ljubuškom.

„Osice“ su trenutno drugoporedana ekipa, s samo bodom zaostatka za vodećom Krivajom koja ima i utakmicu manje dok su Ljubušanke pete na ljestvici.

"Ipak tim iz Ljubuškog na domaćem terenu uvijek važi za favorita bez obzira na to tko mu je suparnik", navodi srpskainfo.com.

"Naporno smo radile da uopće budemo u poziciji da razmišljamo o vrhu i da se borimo za vrh ljestvice. Iako smo imali dosta problema s ozljedama, bolešću igračica i prehladama mislim da smo se konsolidirali i sigurna sam da ćemo u Ljubuškom učiniti sve da ostanemo u samom vrhu. Ova utakmica je jako bitna jer igramo protiv tima koji je dugo na okupu i koji svakako važi za favorita. Imamo dobar raspored u drugom dijelu prvenstva, svi konkurentni nam dolaze u goste i mislim da je ovo jedna od ključnih utakmica u borbi za titulu", rekla je rukometašica Borca Isidora Kršić.

Utakmica se igra u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški s početkom u 14,00 sati, a suci susreta su Kulović i Škaljić iz Sarajeva.

Poslijednja izmjena danaPetak, 11 Prosinac 2020 10:46
 
index Instagram400x230 youtube