Dragani Matić 2. mjesto u nastupu za reprezentaciju BiH: Najbolje iskustvo koje sam doživjela!

Sjajne rezultate ostvarila je mlada reprezentacija BiH u brdskom biciklizmu nastupivši na međunarodnoj utrci „Serbia Epic Series“ u Novom Sadu. Među natjecateljima koji su se okitili medaljama je i Ljubušanka Dragana Matić kojoj je u kadetskoj kategoriji pripalo 2. mjesto.

„Prvenstveno bih htjela uputiti zahvalu izborniku reprezentacije Adnanu Mekiću na pozivu za sudjelovanje na ovom natjecanju. Proveli smo tri dana družeći se i razmjenjujući korisne informacije te mogu reći kako mi je ovo jedno od najboljih iskustava koje sam doživjela“, kazala je Dragana za Dnevni list.

Konkurencija nije bila lagana, stoga joj je osvojeno drugo mjesto motiv za daljnja natjecanja.

„Zadovoljna sam dosadašnjim predstavljanjem, a osobito me raduje to što sam počela nastupati i na utrkama izvan Bosne i Hercegovine. Ponekad nije lako uskladiti školske obveze i treninge, no uz pomoć profesora uspijevam sve posložiti“, istaknula je Dragana.

Ova mlada djevojka vlasnica je brojnih medalja u različitim kategorijama, a Grad Ljubuški ju je u znak zahvalnosti proglasio najboljom mladom sportašicom za 2021. i 2022. godinu. Također, proglašena je najperspektivnijom sportašicom BiH u 2022. godini.

Draganini rezultati pokazatelj su da u snove treba vjerovati, čak i onda kada uvjeti za rad nisu idealni. Uz trud i upornost – sve je moguće!

A. Marinović Musa

 
index Instagram400x230 youtube