Zbog koronavirusa prekinute nogometne lige u FBiH, Ljubušaci čestitali Posušju na naslovu

Budući da je zbog pandemije koronavirusa donesena odluka o završetku svih nogometnih liga u FBiH, danas su iz Nogometnog kluba Ljubuški uputili čestitku Posušju koje je osvojilo prvo mjesto u Drugoj Ligi Jug.

"Na video sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza FBiH održanoj 26.05.2020. donesena je odluka o završetku svih natjecanja u organizaciji Nogometnog saveza FBiH prema zatečenom stanju te je shodno toj odluci završeno i natjecanje u Drugoj Ligi Jug. Ovim putem čestitamo ekipi HŠK Posušje na osvojenom prvom mjestu, a naš klub se okreće pripremama za novu sezonu!", poručili su iz Nogometnog kluba Ljubuški.

Podsjetimo, Ljubuški je prvi dio sezone završio na trećoj poziciji i radi se o klubu koji je bio pravo osvježenje za Drugu ligu FBiH - Jug u sportskom, organizacijskom i marketinškom smislu.

Nakon uspješnog prvog dijela sezone, pripremali su se za nastavak prvenstva, međutim, dogodila se pandemija koronavirusa.

Unatoč tome, u Ljubuškom se i za vrijeme pandemije marljivo radilo.

Tijekom ožujka se radilo na sanaciji glavnog travnjaka na Babovcu. Kako su priopćili iz NK Ljubuški, vrijedni zaposlenici JP Parkova radili su na zamjeni busena, prozračivanju travnjaka, razbacivanju pijeska, prosijavanju, gnojidbi i zalijevanju travnjaka, stvarali su se vrhunski uvjeti za igru na Babovcu.

Ipak, pandemija je prekinula prvenstvo, te sada Ljubušaci svoje nade okreću narednoj sezoni.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 27 Svi 2020 11:42
 
index Instagram400x230 youtube