Prosinečki: Nitko nema nacionalni naboj kao Hrvati, gluposti su da u reprezentaciji BiH mora igrati određen broj Bošnjaka, Srba i Hrvata

Robert Prosinečki dao je nekoliko zanimljivih odgovara gostujuću u A1 Nogometnom podcastu.

Govorio o razdoblju kada je s klupe predvodio reprezentaciju Bosne i Hercegovine. O tome je kazao kako su jednu utakmicu odigrali dobro, i to protiv Italije, a izgubili su je, dodavši da je na rezultate utjecao i mentalitet igrača koji u klubovima igraju bolje nego u reprezentaciji.

- Hrvatska ima naboj koji sigurno nemaju ostale reprezentacije. To je pokazala godinama i pokazuje. Sigurno da tu želju za igranjem za reprezentaciju najviše imaju Hrvati. Ostali u regiji nemaju taj naboj - smatra Prosinečki.

Govorio je i o raspoloženju koje je vladalo za njegovog neuspješnog vođenja BiH.

- Puno je priča o BiH godinama unazad. O tom nekom ambijentu, problemima u kojim se nalaze zbog svih političkih stvari… Ali ja nisam imao probleme i mislim da smo imali dobar ambijent. Ambijent pravi rezultate i mnoge stvari ovise o ambijentu. Puno se pričalo da mora igrati osam Bošnjaka, tri Srbina i dva Hrvata, ali to su gluposti. Ja nikada nisam imao takav pritisak - rekao je Robert Prosinečki, prenosi SC.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 23 Travanj 2020 22:30
 
index Instagram400x230 youtube