Robert Prosinečki ostaje izbornik Zmajeva?

Robert Prosinečki, nakon jučerašnjeg poraza od Armenije od 4:2, podnio je ostavku na mjesto izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

– Došao sam s ciljem da odemo na Europsko prvenstvo. Iako sve šanse nisu izgubljene, osjećam se odgovnornim i podnosim ostavku. To sam već rekao i predsjedniku NS BiH Elvedinu Begiću – kazao je jučer Prosinečki.

Ipak, nakon prespavane noći postoji mogućnost da izbornik povuče svoju odluku. Naime, kako saznaju sportske.ba, Savez i igrači i dalje žele “Žutog” na klupi Zmajeva.

Prosinečki je, za razliku od mnogih koji su prije njega sjedili na klupi, napravio džentlmenski potez i podnio ostavku. Međutim nakon današnjeg povratka Zmajeva u Sarajevo legendarni nogometaš će razgovarati s vodećim ljudima Saveza koji će ga pokušati uvjeriti da promijeni odluku, te i u nastavku kvalfikacija vodi Zmajeve sa klupe, saznaje portal sportske.ba.

Izvršni odbor sutra će raspravljati o ostavci Roberta Prosinečkog

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sutra će raspravljati o ostavci izbornika nogometne A reprezentacije BiH Roberta Prosinečkog. O sastanku je obaviješteno 15 članova odbora NSBiH.
Podsjetimo, u glavnom gradu Armenije, u bazi bh. državnog tima održan je sastanak predsjednika Nogometnog saveza BiH Elvedina Begića i Prosinečkog na kojem se razgovaralo o ostavci koju je popularni Robi podnio na press-konferenciji poslije utakmice Armenija – BiH (4:2).

Teme su bile razlozi ostavke, uzroci slabih rezultata i analiza trenutačne situacije.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 09 Rujan 2019 10:29
 
index Instagram400x230 youtube