Nogometaši Rame golovima Budimira srušili lidera ljestvice NK Ljubuški

HNK Rama ugostila je momčad NK Ljubuški u sklopu 22. kola Druge lige FBIH – Jug. Utakmica je odigrana na stadionu “Luka” u Prozoru 21. travnja 2024. s početkom u 17:00 sati.

Već na početku utakmice Rama je pritiskala gostujućeg golmana koji je uz nekoliko odličnih obrana držao svoju mrežu netaknutom.

Unatoč dobroj igri nogometaša Rame tijekom prvog poluvremena u završnom dijelu primili su pogodak u jednoj zbunjujućoj situaciji kada je nastala gužva u petercu te je došlo do loše reakcije i golmana i obrane Rame. Pogodak za goste postigao je Mario Puljić u 42. minuti. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 0:1.

U drugo poluvrijeme Rama ulazi sa željom za izjednačenjem što je i ostvareno u 58. minuti. Ujedno je to bila prekretnica. Mario Budimir senzacionalno sam izbija ispred gostujućeg vratara te poentira za 1:1. Rama je svojom upornošću diktirala tempo igre. Smislena i organizirana igra dala je ponovno rezultat u 79. minuti iz jedne velike gužve u šesnaestercu gostiju bio najsnalažljiviji bio Mario Budimir te je efektno doveo Ramu vodstvo što je bio i konačni rezultat.

Nakon ove utakmice Rama je zauzela deseto mjesto na ljestvici dok su Ljubušaci izgubili prvu poziciju.

HNK-Rama-Ljubuski_13.webp

Navijači NK Ljubuški

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 22 Travanj 2024 14:41
 
index Instagram400x230 youtube