Branko Zadro najavio donatorsku večer NK Ljubuški

Vodeća momčad na ljestvici Druge lige F BiH – skupina Jug, NK Ljubuški, organizira donatorsku večer.

Naime, Nogometni klub Ljubuški organizira “Večer NK LJUBUŠKI” koja će se održati 5. travnja 2024. u hotelu Bigeste u Ljubuškom s početkom u 20 sati.

Tim povodom u programu Radija Ljubuški razgovarali smo sa sportskim direktorom kluba, Brankom Zadrom.

Na početku razgovora Branko se kratko osvrnuo na proljetni dio prvenstva u koji je NK Ljubuški startao s dvije pobjede i jednim porazom i zadržao vodeće mjesto na ljestvici, na rad s mlađim uzrastima kluba gdje je uključeno oko 250 djece svih mlađih dobnih uzrasta, te na infrastrukturne radove na stadionu Babovac koji su u tijeku i čijim će završetkom Ljubuški dobiti novi teren s umjetnom travom dimenzija 40×20 metara, uređen pomoćni teren s osvjetljenjem, te uređene svlačionice i ostale prostorije na Babovcu.

Donatorska večer održat će se u petak, 5. travnja, s početkom u 20 sati u hotelu Bigeste.

„Mi iz kluba smo zamislili tu večer na način da se zahvalimo svim gospodarstvenicima koji su prepoznali i podržali rad kluba. Želimo na toj večeri predstaviti dosadašnji rad kluba, prezentirati sve ono što smo ostvarili, želimo predstaviti kratkoročne i dugoročne ciljeve, i nadati se da će i ostali gospodarstvenici koji će biti prisutni na toj večeri, osjetiti potrebu i želju da se priključe i uključe u realizaciju jer je bez pomoći privatnog sektora teško ostvarivo završiti sve ono što smo planirali na Babovcu i što je potrebno da jedan sportski centar ima. Tu večer smo planirali i prigodan glazbeni program i bogatu tombolu, a kao jednu od nagrada na tomboli bi izdvojio dres hrvatske nogometne reprezentacije s potpisima svih igrača“, kazao je Zadro u najavi donatorske večeri.

Napominjemo da je cijena pojedinačne ulaznice 200,00 KM, a ulaznice se mogu nabaviti isključivo u pretprodaji i to u Caffe baru Uno i Caffe baru Bell Ami ili na kontakt telefon 063/398-555.

 
index Instagram400x230 youtube