Nova pobjeda nogometaša Ljubuškog

Nogometaši Ljubuškog su jučer, u sklopu 10. kola Druge lige F BiH – skupina Jug, na Babovcu uvjerljivo, s 3:0 pobijedili Kruševo, vodeću momčad na prvenstvenoj ljestvici.

Druga je to uzastopna pobjeda Ljubušaka, podsjećamo u prošlom kolu su u Neumu s 5:1, deklasirali istoimenu domaću momčad.

U susretu s vodećom momčadi lige, Kruševom, mreže su mirovale do 37. minute, kada su domaćini poveli 1:0, golom Marka Čuljka, i tim rezultatom se otišlo na odmor.

Na 2:0 Ljubušaci su povisili u 65. minuti autogolom Nikole Pušića, a konačni rezultat 3:0, postavio je Nikola Granić u 80. minuti.

Ovom pobjedom momčad Ljubuškog „skočila“ je na 4. mjesto na prvenstvenoj ljestvici, s 14 bodova iz devet utakmica, a Kruševo je, unatoč porazu, ostalo na čelu ljestvice s 22 boda iz deset odigranih susreta.

Ljubuški je u odnosu na prošle dvije utakmice napravio samo jednu izmjenu u početnoj postavi, umjesto Noaha – Luke Šimića u prvih 11 nastupio je Grgo Vasilj.

Utakmicu je počelo 11 sljedećih igrača: Antonio Brkić, Tomislav Bošnjak, Veselko Vištica, Marin Brkić, Grgo Vasilj, Marko Čuljak, Nikola Granić, Antonio Čuljak, Gabrijel Puljić, Luka Bebek i Franjo Vučić.

Na klupi za rezerve sjedili su: Silvio Dodig, Mateo Mucić, Noah – Luka Šimić, Josip Šošić, Bože Milas, Ante Vegar, Ilija Vego i Anđelo Brekalo.

U drugom poluvremenu umjesto Antonia Čuljka, Luke Bebeka, Grge Vasilja, Marka Čuljka i Nikole Granića u igru su ušli Bože Milas, Josip Šošić, Noah – Luka Šimić, Ante Vegar i Ilija Vego.

U idućem kolu, koje je na rasporedu 22. listopada, Ljubuški gostuje u Višićima kod istoimenog domaćina, koji trenutno drži drugo mjesto na ljestvici i ima dva boda manje od vodećeg Kruševa.

 
index Instagram400x230 youtube