Održana izborna skupština NK Ljubuškog

U Gradskoj vijećnici večeras je održana je Izborna skupština NK Ljubuški na kojoj je izabrano novo rukovodstvo Kluba.

U Skupštinu su izabrana 33 člana, a produžen je mandat predsjedniku Skupštine Mirku Škegri, a za direktora je izabran Milenko Dropulić te tajnika Branko Zadro i zapisničara Antonio Radić. Za članove Upravnog odbora kluba izabrani su: Tihomir Kvesić, Milan Ševo, Ivan Raguž, Darjan Markić, Ivan Jelčić, Stjepan Primorac, Ivan Kraljević i Stanko Musa.

Dosadašnji predsjednik Tihomir Kvesić i u narednom će periodu biti na čelu Upravnog odbora. U novi sastav NO imenovani su: Igor Vukojević, Damir Kozina i Lujo Barbarić.
 
Osim imenovanja, na Skupštini je razmatran i prihvaćeno Izvješće o radu NK Ljubuškog u proteklom razdoblju s financijskim izvješćem kojeg je obrazložio tajnik Branko Zadro.
 
U nastavku sjednice predsjednik UO Tihomir Kvesić je iznio plan rada Kluba u nadolazećem razdoblju s ciljevima i ambicijama te financijski plan koji je jednoglasno usvojen.
„Ovim putem zahvalio bih svima koji su nam u proteklom razdoblju pomogli“, kazao je Kvesić podnoseći izvješće.
 
„Želimo biti spremni za nove stvari, rasti i ostvariti nove rezultate. Vrijeme je djeca ostaju u našem Ljubuškom i da imamo kvalitetne nogometaše, da im osiguramo uvjete i da budu na ponos našeg grada“ kazao trener Andrej Markić te naglasio kako su poštovanje, predanost, iskrenost, integritet, odanost i poniznost temeljne vrijednosti na kojima se zasniva Klub.
 
Na Skupštini su sudjelovali Vladimir Glavaš, predsjednik ŽNS Zapadnohercegovačkog, zatim Ivan Jelčič, predsjednik Skupštine ŽZH, Toni Kraljević, dopredsjednik Vlade ŽZH i ministar financija te gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić koji je dao punu podršku Nogometnom klubu te obećao da će pratiti misiju, viziju i ciljeve razvoja Nogometnog kluba jer ova brojka djece u klubu i svjedočenje događaju ulaska Hrvatske u polufinale će imati utjecaj i za naš nogometni klub i zainteresiranost djece za nogomet.
 
Kažimo i to kako NK Ljubuški u osam kategorija ima 190 djece, Seniora je 20 te četiri trenera i voditelj Škole nogometa.
 
index Instagram400x230 youtube