Dinamo čeka 'žuta podmornica'

Čekali smo do zadnjih loptica da se izvuče zagrebački Dinamo koji će u četvrtfinalu igrati protiv španjolskog Villarreala! Pobijede li Španjolce idu na pobjednika utakmice Arsenala i praške Slavije.

Nakon veličanstvene pobjede protiv Tottenhama (3-0), iščekivali su dinamovci tko će biti njihov protivnik u četvrtfinalu Europske lige i - dočekali! Bit će to španjolski Villarreal, momčad protiv koje su već igrali u Europskoj ligi, a bilo je to prije 10 i pol godina.

Tad je u skupini D Europske lige Dinamo slavio na Maksimiru 2-0, dok su na El Madrigalu izgubili s 3-0. Završili su 'modri' kao trećeplasirana momčad u skupini sa sedam bodova iza PAOK-a sa 11 i spomenutih Španjolaca sa 12, a nadamo se kako će ovaj put Villarreal biti taj koji će gledati u leđa 'modrima'.

Prvi četvrtfinalni susreti su na rasporedu 8. travnja, a uzvrati su 15. travnja. Polufinala se igraju 29. travnja i 6. svibnja, a finale je na rasporedu 26. svibnja u Gdanjsku. 

Također, izvučeni su i ostali parovi četvrtfinala, a to su: Granada - Manchester United, Arsenal - Slavia, Ajax - Roma. U polufinalima će se susresti  Granada/Manchester United - Ajax/Roma i Dinamo/Villarreal - Arsenal/Slavia.

Poslijednja izmjena danaPetak, 19 Ožujak 2021 14:27
 
index Instagram400x230 youtube