Trener Izviđača CO pred utakmicu protiv Bosne: Moramo dati zadnji atom snage za tu utakmicu

Još jednu utakmicu hercegovačkog derbija sa trebinjskim Leotarom je ljubuški Izviđač u okviru 9. kola rukometne Premijer lige riješio u svoju korist s jednim golom razlike (24:23).

S istim timom su se Skauti prošle sezone sastali u Kupu i dva puta pobijedili također u jako tijesnim susretima “na jednu loptu”. Slično je bilo i ovoga puta, a sva tri boda je Skautima donio Milan Vukšić svojim pogotkom (jedinim na utakmici) pri isteku vremena.

Najavili smo da će biti tijesno i bila je očekivano tvrda utakmica. Primili smo gol 10-tak sekundi prije kraja, ali uspjeli odmah zabiti i osvojiti tri boda. Prethodno smo imali gol više i igrača više, tu smo trebali riješiti utakmicu. Kad to ne iskoristite, onda na kraju morate biti zadovoljni s tri boda, komentirao je trener Izviđača Mario Bjeliš.

Moglo je biti puno bolje, ali prate nas ovakve igre od prvog kola, dodao je.

Stjepan Jozinović je zabio 9 golova, a Vedran Delić 7. Na drugoj strani je najučinkovitiji bio Marko Srdanović sa 6 pogodaka.

Jozinović je ovoga puta malo više igrao i pokazao da se na njega može računati. Nadamo se da će u toj formi i nastaviti, prokomentirao je trener Skauta.

Već u srijedu (19 sati) je na rasporedu novi meč jer Izviđač igra u Visokom protiv iskusnog sastava Bosne. Već za vikend je na rasporedu novi derbi s banjolučkim Borcem.

Nemamo vremena misliti o prethodnoj utakmici nego gledati naprijed. Sad se moramo okrenuti Bosni i Borcu, to su dva derbija i vrlo kvalitetne ekipe za koje se trebamo što bolje pripremiti, ističe Bjeliš.

U srijedu će moći računati na Josipa Buljubašića, dok je upitan Miljan Ivanović koji duže vrijeme ima virozu.

Bosna igra odlično, zabili su niz utakmica preko 30 golova, Adnan Harmandić je motor i stvarno cijenim tu ekipu. Moramo dati zadnji atom snage za tu utakmicu, zaključio je Mario Bjeliš.

 
index Instagram400x230 youtube