Mario Bjeliš, trener Izviđača: Treba “staviti” sebi u glavu da nismo nikakvi favoriti prvenstva

Aktualni rukometni prvak Bosne i Hercegovine, momčad ljubuškog Izviđača, nije u novo prvenstvo Premijer lige krenuo prema željama pa je trenutačno na tri pobjede, jednom remiju i i dva poraza.

Posebno teško je pala posljednja izgubljena utakmica sa Slobodom u Tuzli gdje su Skauti primili pogodak u posljednjoj sekundi za 29:28.

– Puno je stvari koje trebamo popraviti i “staviti” sebi u glavu da nismo nikakvi favoriti prvenstva, niti smo u vrhu po kvaliteti. Tako da nam preostaje svaku sekundu svih treninga i utakmica odraditi maksimalno pa ćemo vidjeti što će to donijeti, kaže trener Izviđača Mario Bjeliš.

Izviđač je u svemu imao i peha, jer svakako da su se neke stvari mogle završiti i povoljnije po njih.

– Teško je biti zadovoljan kad smo trebali odnijeti tri boda iz Doboja, a ponijeli smo samo bod. Imali smo šansu protiv Slobode osvojiti barem bod, ali nismo svojom greškom, odnosno neiskustvom u zadnjim sekundama utakmice, što nas je koštalo, kaže Bjeliš.

Djelomice dojam ekipa ima priliku popraviti u nedjelju (17.30 sati) kad su domaćini Slogi iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja. Protivnik je poziciju ispred njih na ljestvici i dosad se potvrdio kao vrlo čvrsta momčad.

– Oni su pokazali u ovom dijelu da su kvalitetna ekipa, ipak su pobijedili u Živinicama i uzeli bod u Maglaju. Iskusna su i kvalitetna ekipa protiv koje će biti teško, shvatili smo ozbiljno tog protivnika, igramo kući i nadamo se pobjedi, najavio je Mario Bjeliš.

Nastup Josipa Buljubašića je opet upitan zbog ozljede, dok je nekoliko igrača prethodnog tjedna bilo pod virozom i dvojbeno je u kakvom će stanju nastupiti.

 
index Instagram400x230 youtube