|VIDEO| FNC 10: Ljubušak Ante Alilović na Srbina Miladina Kolarskog

Alilović je posljednju profesionalnu borbu odradio u rujnu 2021. i izgubio "d'arce gušenjem" od talentiranog Srbina Jovana Marjanovića. FNC 10 održava se u Ljubuškom, u njegovom rodnom gradu

FNC 10 na rasporedu je 4. ožujka u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški. Na priredbi će nastupiti i rođeni Ljubušak, srednjaš Ante Alilović (3-3). Protivnik će mu biti srpski MMA borac Miladin Kolarski (5-6).

Alilović je posljednju profesionalnu borbu odradio u rujnu 2021. i izgubio "d'arce gušenjem" od talentiranog Srbina Jovana Marjanovića.

Ostali parovi

Šlager priredbe bit će inauguralna borba za pojas lake kategorije (-70 kg). Sučelit će se argentinsko-hrvatski borac Francisco ‘Croata’ Barrio (10-3) i Brazilac Arlen ‘Benks’ Ribeiro (12-4).

U sunaslovnoj borbi večeri Daniel Bažant (31 godina, 7-4) iz pulskog Trojana brani pojas prvaka perolake kategorije (-66 kg). Protivnik će mu biti engleski borac Jordan Barton (29, 7-3-1). Barton je ime gradio u najvećim organizacijama poput Bellatora i Cage Warriorsa. Obojica vole stand-up borbu.

Bažant će, otkrio je Galešić, nakon borbe s Bartonom, potpisati za Cage Warriorsa. Pod okriljem te organizacije već je odradio jednu borbu. Na short notice uskočio je protiv Morgana Charrierea u sklopu Cage Warriors 147 priredbe. Izgubio je podijeljenom sudačkom odlukom, ali oduševio je čelnike spomenute britanske organizacije.

Hrvatski MMA borac Ivan Sičaja (29 godina, 2-0) u kavez će s Moldavcem Neluom Bogdanom (29, 1-2). Borit će se u perolakoj kategoriji (do 66 kilograma).

Sičaja je posljednju borbu odradio 3. rujna na FNC-u 7 u Puli protiv Senegalca Papea Sambe Thiama i pobijedio jednoglasnom odlukom. U Ljubuškom će prvu profesionalnu borbu odraditi i Ivanov brat Tomislav (24). Njegov protivnik još nije poznat javnosti.

Bosanskohercegovački MMA borac Selver Mahmić (0-1) ide na Talijana Michaela Realija (2-2). Reali je dvaput nastupio pod okriljem FNC-a. Pobijedio je Luku Ćurkovića nokautom u prvoj rundi pa izgubio od talentiranog Patrika Čelića, koji je slavio gušenjem.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 28 Veljača 2023 08:26
 
index Instagram400x230 youtube