Prijave na radionice kreativnog pisanja poezije i proze u Knjižnici Ljubuški

Istaknuto Prijave na radionice kreativnog pisanja poezije i proze u Knjižnici Ljubuški

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški nastavlja sa svojim brojnim raznovrsnim kulturnim aktivnostima prilagođenima novonastaloj situacijji prouzrokovanoj pandemijom COVID-19, koja pomalo iščezava, poštujući sve propisane epidemiološke i dr. mjere te preporuke od strane nadležnih stožera i ustanova.

Premda su brojne planirane aktivnosti za ožujak i travanj opravdano prolongirane, s redovnim početkom rada s našim korisnicima započinjemo u dogledno vrijeme i s pojedinim kulturno-društvenim aktivnostima, stoga raspisujemo prijave na radionice kreativnog pisanja poezije i proze u Knjižnici Ljubuški za učenike osnovnih i srednjih škola te odrasle – članove knjižnice, pod stručnim rukovodstvom književnika prof. Mate Grbavca.

Prijaviti se možete osobno u knjižnici, poštujući propisane mjere i preporuke, te posredstvom facebook stranice Knjižnica Ljubuški, kao ujedno i na kontakt 039/831-829.

Prijave traju do 15. lipnja, a broj prijava je ograničen.

Radionicom kreativnog pisanja polaznicima se nastoji pružiti mogućnost i prostor da svoje spisateljsko iskustvo i spoznaje podjele s onima koje to zanima te da svoj rad nastave razvijati pod vodstvom književnog profesionalca.

Mada se pisanje u našoj tradiciji uglavnom smatra spontano stečenom sposobnošću pojedinca, to je ipak umijeće koje, uz stečenu sposobnost, treba izučavati i usavršavati te će rezultati, nakon radionice, zasigurno biti vidljivi.

Radionica kreativnog pisanja u znatnoj će mjeri unaprijediti vještinu pisane artikulacije i time pomoći, nadasve u školi, studiju, te u eventualnom kasnijem djelovanju polaznika, ne samo kao pisca umjetnika, nego i kao književnih teoretičara, urednika u izdavačkim kućama, novinama itd.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 01 Lipanj 2020 12:05
 
index Instagram400x230 youtube