Izvršena dezinfekcija prostorija Knjižnice Ljubuški

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški obavještava svekoliku ljubušku javnost, nadasve članove, da je odjel Knjižnica Ljubuški započela s redovnim radom od 7 do 19 sati te subotom od 8 do 14 sati.

Sukladno izrečenim mjerama i preporukama od strane Federalnog, Županijskog i Gradskog stožera za civilnu zaštitu te nadležnih zdravstvenih ustanova izvršena je dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija (3D) prostorija knjižnice te su iste pripremljene za redovan i kvalitetni rad s korisnicima usluga iste.

Podsjećamo, pri posjetu Knjižnici Ljubuški neophodno je pridržavati se slijedećih pravila:

1. Pri ulasku u knjižnicu neophodno je dezinficirati ruke te nositi zaštitnu masku;

2. Uslužuje se samo po jedan korisnik. Svi korisnici koji čekaju u redu za ulazak u knjižnicu, dužni su držati razmak od 2 m;

3. Čitatelje uslužuje isključivo djelatnik knjižnice. Pretraživanje polica nije dozvoljeno do daljnjega.

4. Pravila posudbe glase: Pripremite iskaznicu, pokažite knjižničarki i odložite knjige u pripremljeni spremnik. Vraćene knjige idu u karantenu na 72 sata i nisu dostupne za posudbu.

Molimo korisnike da poštivaju naprijed navedena pravila u cilju očuvanja vlastitog i našeg zdravlja. Radujemo se vašem posjetu, kao ujedno i zajedničkim predstojećim aktivnostima prilagođenima novonastaloj situaciji prouzrokovanoj pandemijom COVID - 19, poručuju iz Knjižnice Ljubuški.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 01 Lipanj 2020 12:06
 
index Instagram400x230 youtube