Danas predstavljanje knjige "U Gradu Narcisa" autorice Renate Naletilić

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški organizira predstavljanje knjige "U Gradu Narcisa" autorice prof. Renate Naletilić.

Isto će biti upriličeno danas, četvrtak 21. studenoga 2019. godine, s početkom u 19 sati, u Gradskoj vijećnici Ljubuški.

Izuzev autorice, knjigu će predstaviti dr. Marko Romić i Mila Galić.

U programu, koji će biti i glazbeno obogaćen, sudjeluju učenici Gimnazije Ljubuški.

Ukratko o knjizi:

Knjiga "U Gradu Narcisa" ukazuje na uzročnika govora mržnje i narušenih međuljudskih odnosa. U ovoj problematici otrov je izgovorena ili prešućena riječ, a spoznaja o problemu jedini je lijek za ovu negativnu pojavnost koja je uvelike zahvatila grad, a naročito se negativno odražava na djecu i mlade. Autorica upućuje na izlaz iz začaranog kruga narcisoidnosti, ruši duboko ukorijenjene stereotipe i predrasude, dovodi u upit brojne svetinje ovoga kraja iza kojih se nerijetko krije nešto drugo. Knjiga je namijenjena odraslima, a posvećena djeci i mladima.

Ukratko o autorici:

Renata Naletilić - Ćavar je rođena 1971. godine, u radničkoj obitelji kao čevtvrto dijete Bože i Ruže Ćavar iz Knešpolja. Udana je, ima dva sina i živi u Širokom Brijegu. Profesorica je hrvatskog jezika i književnosti u Drugoj osnovnoj školi Široki Brijeg. "U Gradu Narcisa" je njezin literarni prvijenac.

Radujemo se Vašem dolasku!

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 21 Studeni 2019 09:26
 
index Instagram400x230 youtube