Održano tradicionalno obilježavanje Dana umirovljenika [foto&video]

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, povodom Međunarodnog dana starijih osoba, organizirala je besplatno učlanjivanje umirovljenika u Knjižnici Ljubuški. Prigodom besplatnog učlanjivanja svim umirovljenicima je darovana knjiga.

Ujedno, djelatnici knjižnice posjetili su Starački dom „Ljubuški“, družili se s umirovljenicima, zainteresirane besplatno učlanili te ih darovali knjigama. Uime čitateljskog kluba „Tvrđava“ umirovljenike je posjetila umirovljena učiteljica Zdenka Pavlak, koja je istima prezentirala svoje prekrasne rukotvorine.

„Nastojimo kvalitetnim i odgovornim radom oplemeniti kulturno-društveni, dakako i sportski, život na prostoru Grada Ljubuškog, među ostalim, upriličavajući raznovrsne manifestacije na kojima nastojimo zastupiti sve kategorije društva, počevši od djece predškolskog uzrasta, pa sve do osoba treće životne dobi. Sukladno navedenome, na Dan umirovljenika prisjetili smo se doprinosa istih u izgradnji suvremenog društva te smo im pokazali da nisu marginalizirani i zaboravljeni.

Umirovljenici su zaista bili presretni te su izrazili želju da se u dogledno vrijeme upriliči i neka radionica gdje će imati prigodu pokazati svoje stečene vještine i kreativnost, što ćemo im dakako omogućiti. Svim umirovljenicima želimo sretan Međunarodni dan starijih osoba.“, priopćili su iz Knjižnice Ljubuški.

 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 01 Listopad 2019 13:06
 
index Instagram400x230 youtube