U Domu na starom Hardomilju predstavljena knjiga "Čuvarkuća u tišini" autorice Snježane Lovrić

Sinoć je u Domu, na starom Hardomilju, u organizaciji udruge HKB - "Bilig", Povjesno kulturne udruge "Baština" i JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, upriličeno svečano otvaranje izložbe fotografija članova udruge HKB -"Bilig" pod nazivom "Ljubuški" i predstavljanje knjige "Čuvarkuća u tišini" autorice Snježane Lovrić.

Uime organizatora brojne ljubitelje umjetnosti i pisane riječi srdačno je pozdravio Ivica Vizentaner, koji je ujedno i moderirao programom.

Osvrt na izložbeni postav fotografija dala je Danijela Grbavac, dok su pak svoj osvrt na knjigu "Čuvarkuća u tišini", izuzev autorice Lovrić, dali su Petar Majić - dopredsjednik Matice hrvatske, ogranak Grude i Ivan Baković, predsjednik DHK HB

Na koncu se nazočnima, uime udruge HKB - Bilig, obratio prof. dr. Ante Čuvalo.

Svi posjetitelji Knjižnice Ljubuški od 29. rujna do 7. listopada bit će u prigodi vidjeti fotografije "Ljubuški", budući da je izložbeni postav premješten u knjižnicu na uvid svekolikoj ljubuškoj javnosti.

Fotografije s otvaranja izložbe i predstavljanja knjige pogledajte na Facebook stranici Knjižnica Ljubuški: https://www.facebook.com/kscljubuski

 

Poslijednja izmjena danaPetak, 29 Rujan 2023 12:47
 
index Instagram400x230 youtube