U Knjižnici Ljubuški otvorena skupna izložba fotografija "Ljubuški"

U organizaciji JU "KŠC" Ljubuški, udruge HKB - "Bilig" i Povjesno kulturne udruge "Baština" u Knjižnici Ljubuški, postavljena je izložba fotografija "Ljubuški" autora - članova udruge HKB - "Bilig".

Naime, u organizaciji naprijed navedenih u četvrtak 28. rujna, s početkom u 19 sati, u Domu na starom Hardomilju, bijaše upriličeno otvaranje izložbe fotografija "Ljubuški", kao ujedno i predstavljanje knjige "Čuvarkuća u tišini" autorice Snježane Lovrić.

Nazočne ljubitelje umjetnosti i pisane riječi ponajprije je, uime organizatora, srdačno pozdravio Ivica Vizentaner koji je ujedno moderirao programom.

Osvrt na izložbeni postav fotografija dala je Danijela Grbavac, dok su pak svoj osvrt na knjigu dali, izuzev autorice Lovrić, Petar Majić dopredsjednik Matice hrvatske, ogranak Grude i prof. Ivan Baković, predsjednik DHK HB.

Kako bi što veći broj žitelja bio u prigodi vidjeti prekrasne fotografije koje prezentiraju kulturna i prirodna bogatstva grada Ljubuškom - kojima isti obiluje, izložba je postavljena u gradskoj knjižnici do subote 7. listopada.

 

 
index Instagram400x230 youtube