"Advent u knjižnici": Tečajevi, kreativna radionica, natječaj za osnovnoškolce, okrugli stol...

Istaknuto "Advent u knjižnici": Tečajevi, kreativna radionica, natječaj za osnovnoškolce, okrugli stol...

Izuzev redovitih besplatnih tečajeva engleskog jezika te crtanja i slikanja za djecu i odrasle, u okviru tradicionalne manifestacije „Advent u knjižnici“,

koja će ove godine biti znatno skromnija poradi pandemije prouzrokovane korona virusom, JU „KŠC“ Ljubuški organizirala je natječaj „Napiši najljepše pismo Djedu Božićnjaku“ te kreativnu radionicu i ukrašavanje božićnog drvca u prostorijama Knjižnice Ljubuški – sudjelovali članovi udruge „Duga“ Ljubuški.

U okviru navedene manifestacije, u  predstojeći petak 18. prosinca upriličit će se treći okrugli stol predstavnika gradskih knjižnica s područja ŽZH na temu „Rad knjižnice u vrijeme pandemije korona virusa“.

Ujedno, tom zgodom bit će razmotreno i proglašeno najljepše pismo napisano Djedu Božićnjaku, čiji će autor biti nagrađen, a isto objavljeno posredstvom naših društvenih mreža: iks-portal.info te FB stranica Ustanove..

Podsjećamo, ovim natječajem željeli smo oživjeti dobro staro pisanje pisama koje u doba e-maila, mobilnih poruka i društvenih mreža ponekad i zaboravimo. Stoga, probudite svoj spisateljski dar i napišite najljepše pismo Djedu Božićnjaku i isto dostavite u Knjižnicu Ljubuški najkasnije do 18. prosinca.

Dakako, na koncu ono najvažnije - blagdanske, zimske dane provedite i u društvu knjige. Ovo je zaista idealno vrijeme za pročitati nekoliko dobrih knjiga koje će nas oplemeniti i pripremiti za novu godinu, nove početke i pobjede. Posjetite Knjižnicu Ljubuški!

Ujedno, imajte na umu da je knjiga najljepši blagdanski dar.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 25 Siječanj 2021 09:04
 
index Instagram400x230 youtube