Treći okrugli stol predstavnika gradskih knjižnica u ŽŽH: "Rad knjižnice za vrijeme pandemije korona virusa"

Istaknuto Treći okrugli stol predstavnika gradskih knjižnica u ŽŽH: "Rad knjižnice za vrijeme pandemije korona virusa"

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizira treći okrugli stol za predstavnike gradskih knjižnica s područja Županije Zapadnohercegovačke na temu „Rad knjižnice za vrijeme pandemije korona virusa".

Susretu, koji će biti upriličen u Knjižnici Ljubuški u petak 18. prosinca, s početkom u 10.30 sati, nazočit će predstavnici gradskih knjižnica iz Gruda, Posušja, Širokog Brijega i Ljubuškog.

Pandemija prouzrokovana koronavirusom snažno je utjecala na sve segmente našega života. Primorala je, između ostaloga, brojne institucije, ustanove i dr. da jedno vrijeme zatvore svoja vrata. Knjižnice su bile zatvorene u razdoblju od 15. ožujka do 15. svibnja. O načinu rada, poteškoćama i mogućnostima gradskih knjižnica za vrijeme pandemije prouzorkovane korona virusom, razgovarat će se na trećem okruglom stolu predstavnika gradskih knjižnica u ŽZH.

Podsjetimo, u Knjižnici Ljubuški su upriličena prethodna dva okrugla stola 2018. i 2019. godine  na teme „Značaj gradskih knjižnica i njezina prisutnost u lokalnoj zajednici“ te „Knjižnice i dostupnost informacija u obrazovnom procesu“.

Napomena: Okrugli stol upriličit će se sukladno preporučenim higijenskim i epidemiološkim mjerama.

 
index Instagram400x230 youtube