Predavanje Damira Vučića: „Moramo početi s jednim novim načinom promišljanja sporta da imamo svoj kadar koji će osigurati stabilnost sporta u Ljubuškom"

Damir Vučić, trener sa UEFA A licencom, jučer je u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom održao predavanje o planiranju i kontroli sportske karijere kao i upravljanju promjenama i učenjem u budućnosti.

„Drago mi je da su došli igrači iz NK Ljubuški, da su došli roditelji koji su bili živo zainteresirani za informacije ove vrste i da je došlo nekoliko ljudi koji su baš entuzijasti i koji su vezani za NK Ljubuški“, rekao je Vučić nakon predavanja za Radio Ljubuški.

On je okupljenima govorio o planiranju karijere i modernim tehnikama učenja.

Kako kaže, kada bi se čitavo predavanje trebalo sažeti u jednu rečenicu, riječ je o tome „kako doći do prave informacije, kako upotrijebiti pravu informaciju i tu pravu informaciju upotrijebiti za ono što se zove razvoj i ono što se zove sportska karijera“.

„Moramo početi s jednim novim načinom promišljanja sporta i načinom promišljanja edukacije mlađih igrača da dođemo u situaciju da imamo svoje snage i svoj kadar koji će nam dugoročno osigurati stabilnost sporta u Ljubuškom“, poručio je Vučić.

Poslijednja izmjena danaSubota, 27 Lipanj 2020 12:16
 
index Instagram400x230 youtube