Davorin Medić, ravnatelj OŠ Marka Marulića Ljubuški o završetku školske godine

Dragi učenici,

Danas, 5.lipnja završava se nastava za školsku godinu 2019./2020. Sa sigurnošću možemo reći da ćemo ovu školsku godinu svi pamtiti zbog specifičnih uvjeta u kojima se nastava odvijala od polovice drugog odgojno-obrazovnog razdoblja. Uslijed promjene okolnosti u ožujku svi smo bili primorani iznaći nove načine kako bi se nastavni proces nastavio. Tijekom realizacije nastave na daljinu svi smo puno naučili i iz ovog razdoblja izlazimo pomalo drugačiji.

Kada je čovjek iznenađen naglim promjenama uvjeta života u njemu se pale neke nove lampice, ideje za koje nije ni znao da ih ima, a sve s ciljem usklađivanja i opstanka. Mogli smo i ne tražiti te lampice i ostati u mraku, strahujući što se ima dogoditi. Svi smo odabrali svjetlo.

Čestitam vam jer ste palili te lampice, jer niste odustali od sebe. Čestitke i veliko HVALA i vašim roditeljima jer su više no ikad bili suradnici škole. Hvala i svim vrijednim učiteljima, nastavnicima i stručnim suradnicima koji su odgovorili pozivu i ulagali u sebe, te širili kapacitete novim znanjima o realizaciji nastave na daljinu.

Pred našim učenicima devetog razreda novi su izazovi i važne odluke, i na tom putu im želimo svako dobro, naglašavajući da smo im i dalje na raspolaganju za pružanje podrške.
Svima ostalima želimo ugodan odmor od školskih obveza, staloženost ali i razboritost.
Obogaćeni novim iskustvima, s nadom u bolje sutra ali sigurni u sebe u sadašnjem trenutku polako koračajmo prema novim izazovima!

S poštovanjem,

Davorin Medić, ravnatelj OŠ Marka Marulića Ljubuški

 
index Instagram400x230 youtube