OŠ IBM - Gračine: Hvala učenicima, roditeljima i učiteljima, uskoro podjela svjedodžbi i knjižica

DRAGI SVI, vrijeme je za pozdrav na kraju ove famozne nastavne godine!

U trenucima neizvjesnosti uzrokovane koronavirusom pomagali smo jedni drugima u prilagodbi izvanrednim okolnostima i pružali podršku kako bi se mogla izvoditi nastava na daljinu. Mali koraci su i inače potrebni da se dogode velike stvari, a.to su pokazali naši zajednički koraci znanja, suradnje, iskustva, emocija, marljivosti, talenta...što je tko i koliko mogao.

HVALA UČENICIMA koji su bili marljivi i odgovorni u učenju i, možda po prvi put, vidjeli i doživjeli sebe očima svojih učitelja. Ako su od vas ponekad tražili puno, to je zato jer vi i možete dati puno. Posebno učenicima 9.r., čije odrastanje započinje, želimo da nastave biti vrijedni, poštuju sebe i druge i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Vjerujte u sebe i uspjet ćete. Postavite si realne ciljeve, ali ne zaboravite da imate pravo i na snove i da radom i hrabrošću možete pobijediti svijet!

HVALA RODITELJIMA koji su za vrijeme sintagme #ostanidoma#, pored svega, učili o snagama za koje nisu znali da imaju, doživjeli strahove za koje nisu znali da postoje ili su ih odavno prerasli i puno pomogli nama i svojoj djeci.

HVALA UČITELJIMA koji su nastojali promatrati učenje očima svojih učenika, jer i učitelj bira svoje zanimanje kako bi promijenio svijet mijenjajući osobu po osobu - odgajajući je i učeći. On je most između onoga što jesi i što želiš, pa te tako ohrabruje da gradiš svoje mostove.

Kakav će nam izazov prirediti sljedeća školska godina pokazat će vrijeme, ali izazova se ne treba bojati, što nam je pokazala i ova nastava na daljinu. Do tada ne zaboravite - iskoristite najbolje svaki dan, jer uz jakost i hrabrost darovana nam je i moć da od života učinimo nešto lijepo! Ostajte nam veselo, uživajmo svi u zasluženim praznicima i dobro se odmorimo, pa se vidimo u zajedničkoj 2020./2021.
? ❤ ?‍♂️?‍♀️

P.S. O podjeli svjedodžbi, knjižica, povratu udžbenika i lektire bit ćete na vrijeme obaviješteni.

 
index Instagram400x230 youtube