Dr. Landeka: Jučerašnji testovi na koronavirus negativni, danas testiramo još osam osoba

Istaknuto Dr. Landeka: Jučerašnji testovi na koronavirus negativni, danas testiramo još osam osoba

Svi nalazi briseva na COVID-19 virus koji su poslani jučer iz Ljubuškog na Mikrobiologiju SKB Mostar su negativni.

Danas će mobilni tim Zavoda za javno zdravstvo ŽZH uzeti ioš 8 briseva. 

Ostale službe u sklopu Stožera Civilne zaštite rade svoj posao bez većih poteškoća u protekla 24 sata.

Kao što su naši sugrađani informirani i kao što smo jučer najavili proglašeno je stanje prirodne nesreće na području našeg grada zbog posljedica izazvanih niskim temperaturama. Svi naši poljoprivredni proizvođači mogu prijaviti štete na svojim poljoprivrednim kulturama nadležnim gradskim službama, ali molimo za pridržavanje svih propisanih uputa Stožera civilne zaštite na svim razinama, poglavito na pridržavanje socijalne udaljenosti te nošenje zaštitne opreme.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije koja se zadnjih nekoliko dana događa u našem okruženju, poglavito u općini Čitluk, a koja se vrlo brzo može prebaciti i na područje našeg Grada, apeliramo i dalje, na maksimalan oprez u svim kontaktima i pridržavanje svih epidemioloških mjera o kojima smo komunicirali ovih dana.                                                          

Prijavite svako nepoštivanje zapovijedi Stožera civilne zaštite, jer je to jedini način da se skupa izborimo s ovom pošasti.

Čuvajte sebe, čuvajte svoje bližnje, čuvajte svoje roditelje, bake i djedove, ako nisu upućeni u sve ono što se govori ovih dana informirajte ih, to je zadaća svakoga od nas kako bi ih zaštitili, kako bi spasili njihove živote.

Redovito izvješće napisao dr. Ivan Landeka

 
index Instagram400x230 youtube