Upute za izdavanje dozvola i nacrt dozvole vezano za kretanje na području ŽZH od 18 do 5 sati

Sukladno Zapovijedi Županijskog stožera civilne zaštite ŽZH, broj 14-05-44-44-1/20 od 21.03.2020 te obvezujućoj Uputi Uprave za civilnu zaštitu Županije Zapadnohercegovačke br. 14-01-44-71-1/20 od 23.03.2020. godine.

Stožer civilne zaštite Grada Ljubuškog počeo je sa izdavanjem Dozvola za kretanje osoba na području Županije Zapadnohercegovačke u vremenskom periodu od 18.00 do 05.00 sati.

Kako bi smanjili vrijeme potrebno za izdavanje iste, molimo Vas da prilikom popunjavanja Zahtjeva za izdavanje Dozvole, popunite i dio Dozvole koji se odnosi na osobu korisnika (puno ime i prezime, datum rođenja, prebivalište sa točno popunjenom adresom te broj važeće osobne iskaznice). Isprintani i popunjeni Zahtjev (jedan primjerak) te Dozvolu (tri primjerka) isprintate i donesete sa sobom, u ured br. 10 u zgradi gdje je Gradska vijećnica.

Popunjeni zahtjev (skeniran) i dio dozvole koji se odnosi na korisnika, možete popuniti i mailom poslati na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Mailom ili telefonski ćete biti obaviješteni kad možete preuzeti Vašu dozvolu.

Sve navedeno je u cilju brzine izdavanja Dozvola uz smanjenje bliskog kontakta, a samim time i u cilju suzbijanja koronavirusa (COVID-19).

Dozvole se izdaju za:

1. Obavljanja zadataka provođenja i nadzora nad provođenjem mjera i aktivnosti rješavanja stanja nesreće prouzrokovane opasnošću od pojave koronavirusa (COVID-19) na području Županije Zapadnohercegovačke;

2. Dokazivanja da se radni proces odvija u smjenama (na prijedlog poslodavca);

3. Obavljanja novinarskog zadatka (najviše dva novinara po mediju).

Svaki pristigli zahtjev za izdavanje Dozvole odnosno njegovu opravdanost razmotrit će Stožer civilne zaštite Grada Ljubuškog!

Dokument možete skinuti ovdje: ZAHTJEV; DOZVOLA

 
index Instagram400x230 youtube