Ljubušak Petar Dodig nastavlja nizati odlične rezultate u klubu SW Bregenz

Da je austrijski klub SW Bregenz dobio odlično pojačanje, Ljubušaka Petra Dodiga, svjedoče rezultati koje iz utakmice u utakmicu postiže ovaj mladi sportaš.

U dvoboju protiv FAC Wien, u 9. kolu 2. austrijske lige, postigao je dva odlična pogotka glavom u prvom poluvremenu i to u razmaku od samo nekoliko minuta. Zahvaljujući sjajnoj igri zaslužio je titulu igrača utakmice, a već nekoliko puta izabran je i u najbolji tim kola.

-Imao sam ponude za odlazak u još neke klubove, no odlučio sam ostati ovdje i maksimalno se posvetiti nogometnoj karijeri. Zahvaljujem dragom Bogu na svemu što sam postigao te se nadam daljnjim uspjesima uz predan trud i rad, kazao je Dodig.

Dodao je kako je ovom pobjedom klub zauzeo 2. mjesto na ljestvici, a sljedeći susret koji je na rasporedu za vikend je onaj protiv prvoplasirane momčadi GAK Grazer, koja je glavni kandidat za ulazak u 1. ligu.

Prije odlaska u Austriju, Dodig je nastupao za nekoliko klubova u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji, a u timu koji predvodi trener Andreas Heraf dat će sve od sebe da ostvare još bolje rezultate.

Kažimo i to da je Dodig kao odnedavni član kluba SW Bregenz dosad postigao 5 golova te 2 u prijateljskim utakmicama.

 
index Instagram400x230 youtube