Nekoliko stotina navijača dočekalo Kauboje u 1 u noći: 'Ovo je fenomenalno'

Oko 1 u noći s nedjelje na ponedjeljak, hrvatski rukometaši vratili su se u Hrvatsku sa srebrnom medaljom oko vrata. Let je kasnio, no dobro zagrijane i vesele navijače to baš i nije diralo.

Oboružani veseljem i ponekom kapljicom, hrvatski navijači uz pjesmu i ples dočekali su rukometaše. Jedna skupina mladića dobro se sjetila ponijeti zvučnik pa su uz domaće hitove zagrijavali atmosferu.

- Bilo nam je teško nakon poraza, ali kada vidimo koliko nas je ljudi došlo u 1 ujutro pozdraviti, hvala im. Doček neće biti samo na Trgu bana Jelačića, bit će dočeka na puno mjesta, i u mojem Mostaru. Bit će sutra puno posla, ali najbitnije je da smo mi preponosni i na ove ljude za koje smo igrali. Ovo što je momčad radila na ovom prvenstvu... Skidam im kapu, rekao je najbolji srednji vanjski prvenstva Igor Karačić.

Kauboji su uz pratnju navijača ušli u autobus, mahnuli iz vozila i zaputili se u hotel. Nitko ne ide kući, svi ostaju u Zagrebu gdje će u ponedjeljak na glavnom gradskom trgu biti organiziran veliki doček. Početak je u 12.30 sati, piše 24sata

 
index Instagram400x230 youtube