Hrvatski hoteli u potrazi za radnicima po Hercegovini

Tvrtka Jadranski luksuzni hoteli d.d. (Adriatic Luxury Hotels) jedna je od vodećih hrvatskih hotelskih kompanija sa sjedištem u Dubrovniku. Brand Adriatic Luxury Hotels (ALH) raspolaže s hotelima najviše kategorije na dubrovačkom području (Hotel Excelsior, Hotel Bellevue, Grand Villa Argentina, Hotel Dubrovnik Palace, Hotel Kompas, Hotel Croatia u Cavtatu), i jedinim hotelom na otoku Mljetu (Hotel Odisej).

ALH se svojom dosadašnjom vizijom opredijelila za izvrsnost u svim segmentima hotelijerskog poslovanja, a ljudski potencijali najvažnija su karika u postizanju istih. Ove godine, grupacija ALH očekuje da će zaposliti više od 300 sezonskih radnika u svojim hotelima na dubrovačkom području.

Predstavnici ove tvrtke će 04. veljače 2020. godine predstaviti svoju ponudu sezonskih radnih mjesta i uvjete za iste. Prezentacija će se održati u prostorijama Službe za zapošljavanje HNŽ-HNK, na adresi Kralja Tvrtka 19, u Mostaru u 12:00 sati.

Svim budućim djelatnicima osiguran je smještaj i besplatan obrok, dopunsko zdravstveno osiguranje, naknada putnih troškova od mjesta rada do smještaja te ljetni bonusi uz redovnu plaću. Za prijavu nije uvjet državljanstvo, poslodavac je spreman ishodovati radnu dozvolu.

Ponuđena radna mjesta:

  • Konobar (m/ž) – više izvršitelja
  • Barmen (m/ž) – više izvršitelja
  • Sobarica (m/ž) – više izvršitelja
  • Čistačica (m/ž) – više izvršitelja
  • Kuhar (m/ž) – više izvršitelja
  • Pomoćni kuhar (m/ž) – više izvršitelja
  • Slastičar (m/ž) – više izvršitelja

Zainteresirani kandidati mogu doći na prezentaciju i intervju kako bi se više informirali o sezonskom zapošljavanju.

Za sve informacije javite se e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon: +385 (20) 300 350.

Podsjetimo, nedavno su svoju ponudu u Mostaru predstavili Dubrovački Vrtovi Sunca, Valamar i Nautika.

 
index Instagram400x230 youtube