Ubijena Lana Bijedić je tri sata bila u Čapljini, trag se zatim izgubio

Mostar će se sutra oprostiti od Lane Bijedić, mučki ubijene dvjevojke čije tijelo je pronađeno u nedjelju u rijeci Studenčici kod Ljubuškog. U međuvremenu, policija poduzima maksimalne napore kako bi otkrila počinitelja ovoga svirepog ubojstva, ali još uvijek nemaju mnogo konkretnih rezultata.

Dosadašnja istraga je otkrila kako se Lana nije našla sa prijateljicom na kavi kako je rekla majci kada je napuštala svoj dom u Mostaru. Istražitelji sumnjaju da se Bijedić našla s nekim muškarcem kojeg je poznavala. Jesu li se našli u Mostaru ili, pak, u Čapljini, u kojoj je, za sada se pouzdano zna, bila tri sata i gdje joj se izgubio signal, tek se treba utvrditi.

Čak se sumnja kako je Bijedić ubijena na drugom mjestu jer su na tijelu primjetni znakovi koji govore da ju je netko vukao po tlu, a zatim bacio u rijeku.

U istragu su se uključili i pripadnici MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije. Provjeravaju se sve kamere od Mostara do Čapljine na kojima bi se moglo vidjeti auto u kojem bi ubijena djevojka mogla biti. Mnogo je još pitanja oko ovoga slučaja. Istražitelji se nadaju kako će dio odgovora dobiti u mobilnom uređaju kojeg je Bijedić imala, a koji je pronađen i poslan na vještaćenje.

On je ovoga tjedna trebala biti u Sarajevu na fakultetu, ali život je pokazao koliko može biti okrutan i sirov. Javnost je vidno uznemirena ovim događajem i svi očekuju kako će uskoro biti pronađeni konkretni tragovi koji će istražitelje dovesti do zločinca.

 
index Instagram400x230 youtube