Multi-kulti "raja" prijeti: “Neće se danas ništa desiti, nismo ludi; ali će se desiti za par dana, garantujem vam”

Na prosvjedu protiv održavanja svete mise u sarajevskoj Katedrali za žrtve Bleiburga i križnih puteva jedan muškarac je preko razglasa huškao okupljene na kardinala Puljića uvredljivo ga nazivajući svinjom te najavio da će se “nešto desiti za par dana” jer, kako kaže, “nismo ludi – danas se neće ništa desiti”, javlja reporterka Hrvatskog Medijskog Servisa iz Sarajeva.

„Sramite se svi policajci, vi ste novi fašisti. Sram vas bilo koga čuvate, Naši roditelji su školovani partizanskom krvlju i ova je država u AVNOJ-evskim granicama, zahvaljujući partizanima i njena državotvornost”, rekao je muškarac s istaknutom petokrakom obraćajući se okupljenima na prosvjedu.

Optužio je vlasti jer “čuvaju svinju”, dodajući da je kardinal Puljić od danas persona non grata najavivši da će se “nešto desiti”.

-Čuvate svinju jednu, on je od danas persona non grata, nepoželjan. Neće se danas ništa desiti, ali će se desiti za par dana, garantujem vam. Ništa se danas neće desiti, nismo ludi; nismo ludi, al’ ćete popustit, kazao je spomenuti muškarac okupljenima koji su mahom isticali totalitarne komunističke simbole, ali i simbole tzv. Armije BiH.

Kratko obraćanje završio je s još jednom neizravnom prijetnjom.

-Vi čuvate svinje na vlasti ove gore i njima će vrlo brzo kraj doć’, vrlo brzo, a onda ćemo vidjeti na čiju ćete stranu stat’. Ulizice jedne sram vas bilo, kazao je muškarac na prosvjedu protiv održavanja svete mise u sarajevskoj Katedrali.

 
index Instagram400x230 youtube