Odgođene ekskurzije i izleti, postoji mogućnost odgađanja nastave u školama ŽZH

Po posljednjim informacija iz Kriznog stožer Ministarstva rada, zdravstva i socijalne skrbi ŽZH, na našem području trenutno nema evidentiranih slučajeva oboljelih od koronavirusa COVID-2019.

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH donjelo je odluku i istu uputilo školama ŽZH kako se privremeno odgađaju sve ekskurzije, izleti zbog ove epidemije

“S obzirom na novonastalu situaciju oko ove epidemije donijeli smo odluku o privremenom odgađanju školskih ekskurzije i izleta zbog prevencije. U slučaju veće epidemije postoji mogućnost i otkazivanja školskih aktivnosti”, rekla je za medije ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Ružica Mikulić.

Nastava u svim školama i fakultetima na području Federacije BiH bit će obustavljena na dva tjedna zbog koronavirusa.  Kazao je to federalni ministar zdravstva Vjekoslav Mandić na pres-konferenciji Kriznog stožera FBiH, piše Dnevni avaz.

Riječ je o mjerama koje se se poduzimaju zbog širenja koronavirusa u regiji. Do sada je u našoj zemlji registrirano sedam zaraženih osoba.

Također, naveo je ministar Mandić, bit će obustavljene predstave u kazalištima,  ali i neke sportske aktivnosti.
Poslijednja izmjena danaSrijeda, 11 Ožujak 2020 12:30
 
index Instagram400x230 youtube