Buntić i Mišetić najavili utakmicu Lokomotiva - Izviđač CO

Rukometaši Izviđača u subotu, 30. studenog igraju možda i jednu od navažnijih utakmica sezone.

"Skauti" gostuju u Brčkom protiv Lokomotive koja se nalazi u samom vrhu prvenstvene ljestvice, a rukometaše iz Ljubuškog dijele samo četiri boda od opasne zone.

Bivši "Skaut" Gabriel Mišetić koji nosi dres Lokomotive o utakmici protiv matićnog kluba je rekao: "čeka nas jako teška utakmnica jer dolazi aktualni prvak države, a ujedno moj bivši klub Izviđac iz Ljubuškog. Mislim da će neizvijesnost trajati svih 60 minuta utakmice, a blagu prednost bi dao svojoj ekipu jer igramo jako dobro pred domaćom publikom i to trebamo iskoristiti."

O porazu Izviđača protiv Borca u prošlom kolu, te o utakmici s Lokomotivom razgovarali smo s Markom Buntićem, koji igra na poziciji desnog krila.

"Utakmica protiv Borca bila je s puno preokreta i naših oscilacija, a šteta je što već drugu utakmicu gubimo s (1-2) razlike, no to je danak koji se mora platit da ekipa izraste u nešto veće. Borac nas sa ničim nije iznenadio i prava je šteta sto nismo uzeli bodove uz izvrsnog Mandića na vratima, no uz širu klupu i iskustvo u odlučujućim trenutcima utakmice gosti su došli do ipak zasluženo do pobjede", kaže Marko.

"Vjerujem da je pouka izvučena, a situacija u kojoj se nalazimo nije niti malo ugodna i svjesni smo da moramo dati sve od sebe ako želimo izaći iz lošeg ritma, te se vratiti na pobjednički kolosijek. Sa tom mišlju i putujemo u Brčko željni novih dokazivanja i bodova", optimističan je ovaj mladi igrač Izviđača.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 28 Studeni 2019 09:02
 
index Instagram400x230 youtube