Miljan Ivanović u subotu igra posljednju utakmicu u dresu Izviđača CO

Rukometaši Izviđača u subotu nastavljaju natjecanje u jesenjem dijelu Premijer lige, a svoju posljednju utakmicu u dresu Izviđača protiv Lokomotive igra Miljan Ivanović.

Ivanović je u siječnju 2019. godine došao iz dobojske Sloge u Izviđač, a igrao je na poziciji lijevog i srednjeg vanjskog, te je dao veliki doprinos u osvjanju titule prvaka prošle sezone.

Miljan odlazi u klub SPR Stal Mielec u Poljskoj i potpisao je ugovor na dvije godine, a zanimljivo je da boje poljskog kluba brani nekadašnji vratar Izviđača Goran Anđelić.

"Bilo mi je izvrsno godinu dana u Ljubuškom, a stekao sam dosta dobrih pirijatelja i osjećao sam se kao kod kuće. Baš sam uživao igrati za veliki klub kao što je Izviđač, te se nadam da ovo rezultatski loše razdoblje neće potrajati u budućnosti jer klub ima mnogo mladih i dobrih igrača. Vjerujem da će se u drugom dijelu sezone trgnuti, te da će doći i rezultati. Zahvalio bi se Vama sto istinski pratite Izviđač, te se nadam da će se to i u budućnosti nastaviti", rekao je za naš portal prvo izvrsni čovjek, pa onda rukometaš Miljan Ivanović.

U svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao je za RK Aranđelovac, RK Kolubaru, RK Partizan, RK Šamot, a jedno vrijeme je boravio i u Norveškoj gdje je nastupao za HK Bodo Norway, te potom u Mađarskoj gdje igrao za KSE balatonfured.

Ekipa IKS portala do nekog drugod susreta želi Miljanu mnogo uspjeha novom klubu i u budućoj karijeri.

 

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 28 Studeni 2019 11:58
 
index Instagram400x230 youtube