U Ljubuškom je ženski rukomet ponovno u "modi", potvrdile rukometašice Izviđača [foto]

U Ljubuškom je ženski rukomet ponovno u "modi", potvrdile su rukometašice Izviđača CO večerašnjom utakmicom u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški, u kojoj su deklasirale ekipu Hadžića rezultatom 36:19, poluvrijeme 19:6.

Da se gošćama iz Hadžića večeras dobro "ne piše" vidjelo se u prvih (10) minuta utakmice kada su domaće povele 8:1. U (17) minuti bilo je 13:4, a u (27) 17:5. Tada je vratarka Izviđača Martina Šumelj imala dvanaaest obrana, a zahvaljujući raspoloženoj Selimović na vartima Hadžića, gošće su u prvom poluvremenu izbjegle dvocifreni minus.

U drugom poluvremenu konstatntno bolja igra domaćina, a najveća prednost je bila u (55) minuti utakmice kada su domaće imale +21.

Da trener domaćih Ivan Lovrić nije dao prigodu igračicama s klupe gošće bi zasigurno doživjele i puno veći poraza, a ovako je završilo visokih 36:19.

Kod rukometašica Izviđača osam igračica se upisalo u listu strijelaca, a najučinkovitije bile su Boras s devet, Gudelj s sedam, te Kulić i Vrančić s pet postignutih golova.

Martina Šumelj je imala velkih 19 obrana, a Selimović 11 kod Hadžića.

Edina Demić je bila bolja od ostalih u ekipi Hadžića s sedam postignutih pogodaka.

Poslijednja izmjena danaSubota, 02 Studeni 2019 23:19
 
index Instagram400x230 youtube