Domagoj Alilović: Ako budemo na razini u fazi obrane, pobjeda u Tuzli neće izostati

Zbog EHF-ovog reprezentativnog tjedna proteklog vikenda mreže su mirovale u rukometnim dvoranama diljem BiH, a već u srijedu, 30. listopada igra se šesto kolo Premijer lige za muškarce.

RK Izviđač gostuje u Tuzli, a utakmica protiv domaćina RK SLoboda igra se u "Sportskom centaru Mejdan" s početkom u 17:00 sati.

Utakmicu je za naš portal najavio mladi, devetnaestogodišnji reprezentativac Hrvatske Domagoj Alilović.

"Prvo da se vratimo na utakmicu protiv Drine. Jednostavno, to je utakmica koju smo mislili da ćemo lako pobjedit ili da će pobjeda sama doći sama od sebe. Našim lošim ulaskom u utakmicu protivnici su vidjeli da se mogu nosit s nama, te smo odigrali susret s infraktnom završnicom. Cijelu utakmicu nismo bili na svojoj razini, imali smo dosta (ne)iskorištenih zicera koje da smo zabili vjerojatno utakmica ne bi došla u pitanje", ističe Domagoj.

"Sada nas čeka jedna jako zanimljiva i napeta utakmica u Tuzlu protiv Slobode. Domaćin je ekipa koja pokazuje da je s razlogom u Premijer ligi. Imaju par iskusnih igrača,te igraju dosta jednostavan rukomet. Moramo se dobro pripremiti, te se nadam da ćemo našom dobrom igrom, prvenstveno u fazi obrane, pobjediti i upisat nove bodove", završio je ovaj daroviti mladi igrači Izviđača, koji je prošao sve selekcije u Školi rukometa Izviđača.

 
index Instagram400x230 youtube