Ivan Buhač: Respektiramo Tomislav, ali tri boda moraju ostati doma

Najučinkovitija momčad lige u nedjelju, 27. listopada na Gradskom stadionu Babovac, s početkom u 13:30 sati dočekuje petoporedanu momčad ljestvice HNK Tomislav iz Tomislavgrada.

Iako se radi o susjedima na ljestvici, razlika primljenih i postignutih pogodaka govori puno više o igri nogometaša iz Ljubuškog, a nešto više o samoj utakmici, te dosadašnjoj igri NK Ljubuški uoči same utakmice protiv Tomislava rekao je Ivan Buhač.

"Nakon dvije utakmice, u kojima smo vezali dvije pobjede, na naš stadion dolazi ekipa Tomislav. To je ekipa koju zasigurno respektiramo, ali tri boda moraju ostati doma. Ovaj tjedan smo radili veoma veoma dobro, te jedva čekamo utakmicu i uz savjete koje nam je trener prezentirao ovaj tjedan vjerujem da pobjeda nece izostati", govori naš sugovornik.

"Imamo veoma kvalitetnu ekipu i postali smo prava klapa, što se vidi po prikazanim igrama iz utakmice u utakmicu. Atmosfera u momčadi i oko kluba je izvrsna, te zato pozivam sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, kao i naše vjerne navijače da dođu na Babovac i da nas podrže u nedjelju", završio je razgovor Ivan Buhač.

Raspored utakmica 12. kola Druge lige NS FBiH (jug)

raspored_11_kolo_2_liga.JPG

Ljestvica Druge lige NS FBiH (jug)

ljestvica_2_liga.JPG

Poslijednja izmjena danaPetak, 25 Listopad 2019 22:06
 
index Instagram400x230 youtube