NK Ljubuški ispratio Slogu iz Vakufa s pet "komada" u mreži [foto]

NK Ljubuški - NK Sloga GV-U Foto: Zm@j NK Ljubuški - NK Sloga GV-U

Gradski stadion Babovac u Ljubuškom bio je danas mjesto odigravanja utakmice 10. kola Druge lige NS FBiH (skupina jug) između NK Ljubuški i Sloge iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja.

Gledano rezultatski domaći igrači su "lako" došli do uvjerljive pobjede 5:2 (1:1), ali na terenu su stvari za domaćina do posljednjih (30) minuta utakmice izgledale dosta nelagodno.

No krenimo redom. Domaća ekipa otvara puno bolje utakmicu i već u (7) minuti utakmice Miljenko Bošnjak udarcem s nekih dvadesetak metara donosi vodstvo za momčad Ljubuškog.

U nastavku puno bolja igra domaćina ali gosti koriste nesmotrenost domaće obrane i u (35) minuti utakmice preko Agića dolaze do poravnanja rezultata, a to je ujedno i bio rezultat prve polovice utakmice.

Domaćini drugi dio također otvaraju boljom igrom, ali gosti ponovno preko Agića u (55) minuti utakmice dolaze do pogotka što je bio znak za alarm u redovima NK Ljubuški.

Nakon vodstva gostiju domaći igrači su zaigrali s mnogo više angažmana, što je donijelo plod već u (60) minuti kada na asistenciju Ivana Buhača pogađa za 2:2 Karlo Buhač.

Mreže se na Babovcu nisu ni smirile, a već u (62) minuti pogađa za 3:2 asistent iz predhodne akcije Ivan Buhač, a loptu je nogometnim žargonom "namirio" Mario Puljić.

Da se domaći nogometaši ne šale pokazao je u (77) minuti utakmice lijepom golom glavom robusni obrambeni igrač Ljubuškog Veselko Vištics i to na asistenciju Miljenka Bošnjaka.

Konačan rezultat utakmice svojim drugim pogotkom postavio je Miljenko Bošnjak u (80) minuti utakmice.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 16 Listopad 2019 17:40
 
index Instagram400x230 youtube