Rukometašica Izviđača Dejana Kulić o utakmici protiv HŽRK Zrinjski

Nakon tri uzastopne pobjede u Premijer ligi rukometašice Izviđača CO u subotu, 19. listopada 2019. godine s početkom u 17:30 sati dočekuju HŽRK Zrinjski iz Mostar.

Mostarke su povratnice u ligu, a nekad je ova utakmica imala epitet derbija kola. Međutim, trenutačna pozicija Zrinjskog na ljestvici lige upućuje da domaće neće imati težak zadatak u ovoj utakmici, koju je za naš portal najavli igračica RK Izviđač Dejana Kulić.

Dejana Kulić je u Ljubuški došla ove sezone iz Jedinstva Tuzla, a u najavi utakmice protiv Zrinjskog osvrnula se i na prethodnu utakmicu protiv bivšeg kluba.

"U nedelju smo bili gosti Jedinstvu iz Tuzle, a u samu utakmicu smo ušli kao favoriti, te smo dobrom igrom i visokom pobjedom opravdali tu ulogu. Utakmica je protekla u najboljem redu, vodile smo konstantno i ubilježile zasluženu pobjedu, a trener je dao prigodu svim igračicama da se dokažu", govori simpatična Dejana, naša sugovornica.

"Za vikend nastavljamo dalje i uvjerena sam u pobjedničkom duhu. Dolazi nam povratnička ekipa u Premijer ligu, ekipa Zrinjskog iz Mostara, a mi smo sve motivirane da odigramo na visokoj razini i pobjedimo. Svakodnevno treniramo i spremamo se za svaku utakmicu posebno, te ovom prigodom pozivam sve navijače, koji vole rukomet, da budu naš osmi igrač na terenu", istakla je Dejana Kulić.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 17 Listopad 2019 13:06
 
index Instagram400x230 youtube