NK Ljubuški ubilježio novu pobjedu [foto&video]

NK Ljubuški ubilježio novu pobjedu [foto&video] Foto: Br@nko

Po prelijepom sunčanom vremenu susret 8. kola Druge lige (jug), između NK Ljubuški i NK Kamešnica, na Gradskom stadionu Babovac u Ljubuškom privukao je oko pet stotina gledatelja.

Domaćin je istrčao u sastavu: Iličić, Vištica, I.Puljić, F.Bebek, M.Puljić, Lauc, Brkić, Bošnjak, Granić, K.Buhač i I.Buhač.

Trener Kamešnice na teren je poslao sljedeći sastav: Miočević, L.Pervan, Vukadin, Delić, Velagić, Omazić, Brnić, Aćić, Jozić, A.Pervan, Čeko.

Prvo poluvrijeme utakmice proteklo je u terenskoj inicijativi domaće ekipe, te su domaći igrači stvorili niz prigoda među kojima su najistaknutije bile dvije Krala Buhača ali mreža Miočevića je ostala netaknuta.

Početkom drugog poluvremena, u (55) minuti utakmice trener Vučić je umjesto Filipa Bebeka u igru uveo Marcela Miličevića, a ubrzo nakon toga Ivan Buhač je promašio izglednu prigodu za Ljubuški.

Ipak, u (77) minuti utakmice Ljubuški je naplatio terensku inicijativu i poveo 1:0. Izvrstan nabačaj Miljenka Bošnjaka iskoristio je Veselko Vištica i pogodio glavo za veliko slavlje domaćih nogometaša.

Odmah nakon pogotka trener Damir Vučić zamijenio je Ivana Buhača, a na teren je istrčao Pero Puljić.

Ljubuški je vrlo brzo u (85) minuti povećao prednost na 2:0, a strijelac je bio Nikola Granić udarcem glavom na asistenciju Marina Brkića.

U (88) minuti utakmica igru je napustio Nikola Granić, dok je na teren je ušao Niko Bubalo, a dobri sudac Emil Husković iz Mostar je nakon isteka regularnog vremena označio kraj ove zanimljive utakmice.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 06 Listopad 2019 18:07
 
index Instagram400x230 youtube