Boksački klub Ljubuški vrši upis novih članova [poziv]

 

Boksački klub Ljubuški vrši upis novih članova, te poziva sve koji se želi dovesti u formu ili možda natjecati u olimpijskom amaterskom boksu Boksačkog kluba Ljubuški da prihvate izazov i da se upišu, a u svom pozivu navode:

"Boks je jedan od najpopularnijih sportova današnjice! Ne, nije to samo tučnjava, to je plemenita vještina, igra, ples nadmudrivanje protivnika slično kao u šahu. Težak i zahtjevan, ali ujedno i jako zabavan. Boks kao zahtjevna vještina u kojem je jako važna motorika pokreta, sklad ruku i nogu što ga čini jedinstvenim i odličnim za sve, pogotovo djecu u pravilnom razvoju. Zbog toga se koristi u svim ostalim spotovima i fitnesu, kako bi se poboljšala koordinacija, motorika, agilnost te podigla izdržljivost. Tijekom boksačkih treninga maksimalno se radi na svakom pojedinačnom mišiću svog tijela, te se sigurno osjetiti umor. Upravo zbog toga, jako brzo dovedete tijelo u izvrsnu formu, podignete razinu energije tijekom dana i dobivate izvrsne rezultate u mršavljenju."

Boksački klub Ljubuški nalazi se u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški. Glavni trener ekipe je gospodin Miro Jerković, koji je školovan i uspješan bivši boksač. Miro je više puta izabran za najboljeg trenera boksa u BiH, a s boksačem Željkom Vukšićem s puno uspjeha i dobrih rezultata vodi boksački klub Ljubuški već dugi niz godina.

Upis po kategorijama:

  • Prvi koraci boks za najmlađe (od 7 do 12 godina i od 12 do 18 godine)
  • Rekreativni boks za sve uzraste i veterane
  • Natjecateljski boks (olimpijski ili profesionlni)

Upisati se možete pozivom na broj mobitela 063 890 596 ili svakog ponedjeljak, srijede i petak Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški, za vrijeme trening u 18:30 sati.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 06 Listopad 2019 14:13
 
index Instagram400x230 youtube