Marija Boras najavila subotnji "El Clásico" u Gradskoj športskoj dvorani

U subotu, 5. listopada 2019. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 15:00 sati igra se svojevrsni "El Clásico" između RK Izviđač CO i ŽRK Borac Banja Luka.

Za najavu utakmice zamolili smo najbolju igračicu RK Izviđač CO i kapetanicu ekipe Mariju Boras.

"Prije svega jako nam je drago što nam je se u društvo najboljih ekipa u BiH, nakon nekoliko godina izbivanja, vratio veliki suparnik i najtrofejniji ženski klub u BiH - Borac Banja Luka", - riječi su Marije Boras, koja dalje biranim riječima priča o narednom suparniku:

"Trenutno imamo neka saznanja o njima i već smo se ozbiljno počeli pripremati za tu utakmicu, jer se radi se o vrlo kvalitetnoj ekipi koja zna igrati rukomet. Predvođeni su poznatim trenerom Radom Unčaninom i zbog svega toga očekujemo jako tešku utakmicu", dodaje Marija i nastavlja:

"Poštujemo Borac kao veliki klub, ali mi igramo doma i tu nema pardona prema nikome. Vjerujemo u sebe i spremni smo se sportski boriti protiv svakoga, pa tako i protiv Borca. Ovom prigodom pozivam sve naše navijače da dođu u subotu u našu dvoranu i da nam budu potpora u "lovu" na nova tri boda", završila je najbolja igračica kluba.

 
index Instagram400x230 youtube