Lovrić: Mrze nas, a djeca igraju u Hrvatskoj jer u BiH nema državnih selekcija

Ni u ovim kvalifikacijama, kao ni u mnogim ranije, neće biti reprezentacije Bosne i Hercegovine, a debitirat će selekcija Kosova, koja kvalifikacije otvara utakmicom protiv selekcije Njemačke.

Jedan od najboljih trenera u bh. ženskom rukometu Ivan Lovrić, aktualni strateg ŽRK Izviđač CO iz Ljubuškog na svom Facebook profilu se oglasio emotivnim statustom, koji vam prenosimo u cjelosti:

- E ovako... Ne znam odakle da počnem, možda prvo da pozdravim odgovorne ljude u Rukometnom savezu BiH koji nisu od silnih problema ni razmišljali o tome da i mi možemo imati državnu selekciju koju zaslužuje sve cure koje su mukotrpnim radom zaslužile da dobiju šansu da odmjere snage sa drugim curama iz Europe i tako budu ponosne na sve ono što su dale svom rukometu. Ili da pozdravim olimpijski komitet koji ne mari za svoj najtrofejniji olimpijski sport koji je iznjedrio desetke nositelje olimpijski medalja kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji (Arslanagić, Saračević, Smajlagić, Jović... pa Svetlana Kitić, Jasna Merdan...itd). Možad najprije treba pozdraviti to nekakvo ministarstvo što nam ne da famozni ID broj, ili pak one ljude ljudu što nas utjerali u minus od nekih 5 milijuna maraka. Trebalo bi pozdraviti i one koji su svojom samovoljom donijeli apsurdnu odluku da je bitnije imati juniorsku selekciju nego seniorsku. Pozdrav i svima koji evo nas Hrvate u BiH mrze jer naša klinici igraju za Hrvatsku... Pa gdje će drugo igrati kad ovdje nema državnih selekcija... Tko je tome kriv, sigrno su kriva djeca i njihovi roditelji, ali malo morgen, svi mi znamo tko je kriv. Mi smo krivi, mi Bosanci i Hercegovci što stalno šutimo. Ma da ne duljim samo sam htio poželjeti sreću reprezentaciji Kosova u nadolezećim kvalifikacijama o kojima naše cure u BIH mogu samo sanjati ili pak zaigrati u nekoj budućnosti npr. za Kosovo, tko znam. Ma sretno Kosovo, napisao je Lovrić.

 
index Instagram400x230 youtube