Donatorska večer "NOĆ IZVIĐAČA" 2. listopada 2019. godine [poziv]

Rukometni klub Izviđač organizira donatorsku večer "NOĆ IZVIĐAČA", koja će se održati u srijedu, 2. listopada 2019. godine s početkom u 20:00 sati, u svečanoj dvorani hotela „Bigeste“ u Ljubuškom.

Spomenutu manifestaciju će svojom nazočnošću uveličati brojni prijatelji, sponzori i donatori iz redova ljubuških i ostalih gospodarstvenika, zatim predstavnici svih razina vlasti u BiH, članovi stručnih stožera muške i ženske ekipe, te Škole rukometa, klupski čelnici i svi ostali, a sve u cilju skupljanja sredstava za razvoj rukometnog športa u Ljubuškom.

Rukometni klub Izviđač poziva sve zainteresirane da sudjeluju u ovom događaju, a to možete učiniti kroz neki oblik financijske potpore, donacijom, sponzorstvom ili kupovinom ulaznice za ovaj događaj, a sve u cilju jačanja našeg Kluba.

Odlukom Upravnog odbora Kluba cijene ulaznica je određena u iznosu od 1.000,00 KM za pravne osobe, dok za fizičke osobe cijena iznosi 150,00 KM.

Ulaznice za "NOĆ IZVIĐAČA" fizičke osobe mogu kupiti svaki dan od 09:00 do 15:00 sati u tajništvu kluba, koje se nalazi u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški. Zadnji dan za kupnju ulaznica je 1. listopad 2019. godine.

Svoj dolazak na "NOĆ IZVIĐAČA" možete potvrditi najkasnije do ponedjeljka, 30. rujna 2019. godine i to na broj mobitela: 00 387 63 423 499 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Radujemo se Vašem dolasku!


                                                              Predsjednik kluba: Toni Kraljević

 
index Instagram400x230 youtube